halloween practice!

idag hade vi alltså våran kära halloween träning! hahaha har fan inte garvat så mycket på länge!!
dom bästa var dom som var utklädda till våra tränare och  våra sjukvårdare, hahaha, helt sjukt likt!

the team!


hahaha vad i hela friden


haha creeper


about to KILL


våran kära coach owen, och kelsey som har klätt ut sig till coach Ed! hahaha

hahahahha alla dog tack vare.....


...courtney som bokstavligt talat flög... och dog.. hahahahaha


haha straffet!


baaaaaaahahahahahaha sjukvårdarna! såååå likt!


söööt amanda!


nu nu nu nu nnu tuuuurtles!!!!


hahaha pac man jagar


nbd


hahaha så himla kul! sprang över till softboll lagets träning också och visade mina baseboll kunskaper i hockeyutrustningen.. hahahaha nä gick inge bra nej

längtar iaf till helgen! hade tänkt va i chico 2 nätter men tack vare plugg så blir det bara 1.. kommer bo hos Brooke och sen blir det party lite här och var ! Ska bli grymt kul!

Köpte min halloween kostym idag, men den får ni inte se förns efter halloween :}

kaCHING!

Vinst igår mot Monterey! För en gångs skull var det en kvällsmatch, och jag har då aldrig varit med om sån kyla i californien!! haha det var norrlands jävla grader! Spelade typ nedanför santa cruz så kom inte hem förrän halv 12..

iaf, idag har vi HALLOWEEN TRÄNING! haha, så jag måste springa och köpa en kostym och jag har iiiingen aning om vad men, nåt ska vi nog kunna hitta :}

sen i helgen drar jag, jackie, nicole, boyle, kimmy och karina till CHICO BABY! för att fira halloween! ligger ovanför sacramento ganska nära Nevada.. hört att det är galet där på halloween så de ska bli kul! '

googlade halloween chico och denna bild kom upp..



kan nog bli hur kul som helst :}


December & January, please!

Ja det blir mycket slit fram till December men den 10e december är skolan över och då börjar himmelriket!

10-12 december - Lake Tahoe med cirka 30 pers för Alex 21st birthday! Ska hyra ett stort lyxhus uppe i fjällen och det kommer bara bli underbart underbart! Nära till backen och nära till casinot, kan inte bli bättre.







14 december - 5 Januari - Frida kommer hit från Sverige och hälsar på!
Hänger runt här i Bay area i nio dagar tills vi drar ner mot Los Angeles områdena den 23e december. Universal Studios, Disneyland, beacherna, Hollywood, Julafton, ja allt det där! Ska köra lite impuls och drar förmodligen förbi Santa Barbara, Santa Monica, ja gud vette allt.

Nån dag ner till San Diego blir det också så vi kan ragga på alla snygga surfare!
Sen 2 dagar innan nyårsafton bär det av till VEGAS!! kommer bli galet och ni vet, what happens in vegas.. mycket riktigt; stays in vegas!


















lite deja vu från förra året när jag och kajsa drog ner till LA över nyår! men med vegas på kartan lär det nog bli ännu galnare detta år!

ska inte planera allt för mkt för är det nånting jag och Frida är bra på så är det impuls.. haha.. som den där gången när vi bestämde oss för att GÅ 3 mil hem i klackar efter en krogenrunda eftersom vi missade både bussen och sen skjutsen hem eftersom vi var TVUGNA att ha fyllemat.. efter 1 ½ mil bestämde vi oss för att slå läger vid vägkanten och bygga ett vindskydd, men en karl räddade oss i sista sekund och körde hem oss! När vi väl var hemma 6 på morgonen bestämde vi oss inte för att sova utan för att cykla 1,5 mil till en satans by. utan anledning sådär. NO BIG DEAL

14-17 januarui - Hälsa på Kayla i Arkansas. Har en känsla av att själva arkansas i sig själv inte så festligt, haha, men det ska bli kul att träffa kayla! Hmm tror jag ska googla på Little Rock, Arkansas och se vilken första bild som poppar upp..
Resultatet blev:


hmm ja.. kan kanske va helt ok ändå! inte allt för redneck! haha

hur som helst, så kommer december och januari bli 2 galet bra månader!
cant wait!!




Äntligen!

Nu har vi äntligen flyttat in i den nya lägenhet och jag ääälskar den!!! :}
tur att det bara var lägenheten nedanför så vi slapp bära så mycket! för er som inte hängt med så bor jag nu med mina 4 boys, delar rum med Mike och det går hur bra som helst :} han försöker sova just nu men jag har lyset på och lyssnar på alcazar.. det går alltså hur bra som helst! :} dom andra 3 sitter utanför och skriker eftersom dom förlorar på poker, haha låter som ett mentalsjukhus men welcome to my life :}
 
haha en liten paus i flyttandet!
 

snart dags för halloween så jag och andrea drog oss till maskerad butiken för att prova lite olika styrslar!

CHUCKY!


TILLÄGNAD MALIN!


har dock inte bestämt mig än vad det blir men, det visar sig!

förresten när jag kom hem häromdan låg den hör söta cupcaken på min kudde!
världens bästa roommate!


för övrigt är det mest bara plugg som gäller.. det är mycket men det rullar väl på!

hahaha snygg bild på kimmy d  som koncentrerar sig för exam 2 i psykologin..  som vi för övrigt får tillbaka på tisdag! hoppas hoppas på bra betyg!


skypade med bästa bäbis för första gången idag!! såå söööööt!

Välkommen till livet :}





På min födelsedag föddes äntligen min systerson genom kejsarsnitt! Jag visste väl att du skulle vänta till min födelsedag på att ploppa ut :} Han har Malins knubbiga kinder som hon hade när hon va liten, och Patriks ögon :}
Jag börjar gråta bara jag kollar på bilden för jag är så lycklig!! Men samtidigt ledsen för att jag inte kan vara där och träffa honom..

Världens bästa födelsedags present fick jag iaf :} En 3625 gram och 52 cm lång sötnöt!

Fick även denna vackra tårta av grabbarna :} enorm, så den lär räcka i några veckor, haha!
annars va födelsedagen rätt lame, hade träning och sen lektion hela kvällen, men tur att mina boys wrapade ihop dagen med tårta :}



Fick fira lite i lördags också när vi firade Alexis födelsedag!
Hade grymt grymt kul men tyvärr dog batteriet i början av kvällen så det här är allt jag har att bjuda på, haha






sunny d with kimmy d and mickey d


Ugh är för övrigt less på skolan och begraver mig själv i läxor och uppsatser hit och dit.. Pga matcherna missar jag massa engelska lektioner vilket gör att betyget börjar falla.. Suger att dom lägger matcherna mitt på dagen men vad ska man göra..

Jaja, bara att kämpa vidare! Igår hade vi match.. Ehm. Värsta matchen nånsin och vi förlorade med 3-0.
Jag släppte dessutom in alla 3 målen så nuuu är det jobbigt kan jag lova, och jag är med all säkerhet inte nummer 10 i staten längre, haha! Var egentligen aldrig mitt fel att det blev mål men det spelar ingen roll. Det suger lika mycket ändå. ughhhhhhhhhh
jaja shit happens men just nu är det fan inte bra.

avslutar inlägget med det här fina meddelandet vi hade fått i vårat team room, hahahahah



there we go!!

vinst igen med 4-0! har nu hållit 10 nollor och är därmed #1 bland målvakterna i våran serie.
Ligger på 10e plats av alla målvakter i hela californien! Woo!



2 dagar kvar till födelsedagen.. Ser verkligen inte fram emot det för 22 låter så GAMMALT!! panik panik
men ikväll ska det firas! MED GLÄDJE!

och ingen unge för systeryster har kommit än :( tur dom har polly så länge


walkin on the water

vann matchen i tisdags med 2-0!! var ett bra lag så det var skönt med vinst! Vi ligger nu 8a i hela californien, utav ungefär 80 lag! Spelade oavgjort mot dom som ligger etta, och kunde lätt ha vunnit, så det känns bra inför slutspelet!
har nu hållt 9 nollor utav 12 matcher. hoppas den 10e kommer imorrn!!

det är så jävla VARMT! svetten rinner, och jag sitter HELT still. helt sinnes. men det är bra att brännan håller sig kvar iaf! satt och stekte och kollade på damernas water polo match igår.. jääävligt intressant sport måste jag säga! hahaha, så jävla kul att dom dribblar i vattnet hahahaha och alla bara simmar fram å tillbaka, fantastiskt påhitt! lisa nareus hade skrattat ihjäl sig kan jag lova!



min sötnöt Kelsey!


sen hittade jag det här på tavlan inne i vårat team room!!
sweden is americas bitch!! vad i helveeetee


hahaha älskar verkligen det här laget!! kommer bli så tråkigt nästa år eftersom alla är sophomores och kommer dra vidare till nåt universitet.. :(

hur som helst. fyller år om 4 dagar, måste alltså firas i helgen!! eftersom jag har lektion från 6pm -10pm och match dagen efter.. JÄTTE kul ! Är BBQ party hos Alyssa på lördag på dan, sen födelsedags fest för Alexis på kvällen, så det blir antingen att fira där, eller dra ut på krogen, vi får se!

nu är syrrans unge 4 dagar sen! kom uuuuuuuut! föds han på min födelsedag får han fasen heta mikaela i mellannamn även fast det är en kille! Tänk er! Victor MIKAELA Kernell! Hur fint som helst!

Och just ja, nu har jag bokat biljetten till ARKANSAS! Den 14 januari smäller det! Drar och hälsar på Kayla i 4 dagar och tar del av redneck livet! bahaha, kan bli intressant!





what's up darlin'

näää, då var den obesegrade serien över! förlorade våran första match av nån jävla konstig anledning. antagligen för kaxiga för att vi "vet" att vi borde vinna varje match. sucks. matchen slutade 1-0 men jag lyckades iaf hålla nollan min halvlek! 2 coacher från 2 olika universitet kom fram till mig efter matchen om sa att dom var intresserade av att ha mig spelandes för dom. Ska fara och kolla på nån match och höra lite mer om skolorna och allt, sen får vi se.



hahaha


uppvärmning


efter matchen rejsade jag och erin och köpte hårförlängning! lovely!
och på kvällen var dags för födelsedags fest hos Laura! Temat var Jersey shore.. hahaha. Intressant!

födelsedags barnet!


mina boys!


mike, daniel och sean




ashkan och danny


haha, påväg!!


haha ja men just ja..


akta röven


dans och DJ ean ute på gården!


happy birthday!!!




pååå lördagen for vi in till san francisco för att fira Erin's födelsedag! 21a födelsedag dessutom!

tårtan :}


christina och jag!


guuurls


efter middagen gick vi upp till vårat hotell "RUM"... hade hotell rummet som låg höööögst upp, med utsikt över hela san fran! 2 stora sovrum, 3 badrum, bubbel pool, bastu, bar, platt tvs här och där, dator med skrivare ahahah om man är tvungen att göra läxan... stooort vardagsrum, ja det hade allt!

ett av sovrummen med den feta utsikten!


bubbelll


en tv bland sminket är viktigt!


en del av vardagsrummet

ja det var en del av rummet de..
sen tog vi med oss födelsedags barnet och och klubbade runt!
what happens in san fran... stays in san fran.. (det är därför det inte finns nå bilder.. }


...förrän jag och Katie sitter i en taxi påväg tillbaka till rummet efter en intressant kvälL!


och ja en sista bild från bädden


sov 2 timmar.. sen fick jag slita upp Katie som var tvungen att köra mig hem eftersom vi självklart måste ha träning på kl nio på söndag morgonar.. överlevde träningen men det var med nööd och näppe!

har iaf haft en underbart bra helg, trots förlusten!

fortfarande obesegrade!

Vinst igen, och fortfarande obesegrade! 2-0 blev resultatet!
Fick däremot nån bruds knä rakt in i mina revben, en riktig satans hård smäll men tack gud att inget troligtvis inte är brutet! MEN, jag gjorde min räddning och det är väl det som räknas :}

uppvärmning


erin drar på satan


genomgång


dayum girl!


kelsey, kelsey och julia


Munvir och Shauna


game time! kimmy girl




im just chillin'


för övrigt den bästa gräs planen jag nånsin har spelat på!! aldrig varit med om nånting så JÄMNT!!
nästa match är iaf på fredag och vi får väl hoppas på vinst då med!

slänger in 2 lagbilder

haha så fint utsmyckade!


nääästan hela laget :}


på torsdag drar jag och erin hela vägen till Oakland för att skaffa extensions inför hennes 21-års-fest i san francisco på lördag! Ska bli rktigt riktigt kul! Och fixar jag klart plugget kanske det hinns med fest hos Laura & Robin på fredag! Hoppas på de!

dance wiv me

har pluggat som ett anus HELA helgen! hade 3 uppsatser, 100 sidors läsning, ett tal att skriva och öva på, + lite olika övningar. jag är så trööööötttttt. nu är allt avklarat MEN, har 3 nya uppsatser att skriva istället.. ugh..

Hade iaf match i fredags mot De anza, viktigaste matchen att vinna, och självklart vann vi! 4-2. Haha det första målet vet jag inte vad i hela friden som hände. bruden får bollen just vid halvplan, och är heeeeelt fri!! Det var en hel planhalva, hon, och jag. fanns inte en back i sikte. jag tog bara att djupt jävla andetag och tänkte BRING IT BITCH. lyckas göra en första räddning men eftersom jag inte hade några backar till räddning så gjorde hon mål på returen. haha intressant situation måste jag säga... sen i andra halvlek fick dom en straff för ingenting, domaren hade en tendens av att blåsa vid varje ynka nudd i slutet.. jaja, vi vann, och är fortfarande obesegrade!

idag är det match igen mot West Valley. så håll tummarna!

om ungefär 2 månader kommer min bästaste Frida hit och hälsar på!! :}
blir L.A över nyår i år igen! Och kanske en sväng till Vegas förhoppningsvis!

märkta för livet med varandra dessutom!:p



in it to win it

Fick tillbaka min första college uppsats idag och lärarens ord var: "yours was GOOD! yours was the best of them all!" en bra start med andra ord! men jag antar att han förväntar sig mycket utav mig nu också så det är bara att jobba hårt!

har som vanligt massor med massor av plugg att göra, och inte nog med det så ska jag börja volontär arbeta på skolan för att få extra poäng för psykologin.. haha vad gör man inte..

lag middag hemma hos Karina igår. I princip bodde dom i ett OC hus mitt uppe på toppen av världen med utsikt över hela usa..

käkade middag, kollade på våran förra match och spelade en massa spel! lika bra att passa på när människan har ett tivoli hemma.. haha

oslagbara julia!




Mina 2 sötnötter Nicole och Patty!


Imorrn har vi match mot De Anza, viktig viktig match!
Sen på kvällen är det fest hos Brittany! Pool och hot tub party! :}

Och nu har det blivit lite ändrade planer med flytten igen.. hahaha jaaaaa igen!
ska dissa mina boys och flytta ihop med mina team mates istället!
Troligtvis blir det jag, kimmy, jackie, laura och alexis! Och troligtvis i San Jose :} Men inget är helt bestämt så än så länge bor jag kvar med mina home boys!

För övrigt saknar jag alla hemma i Svea galet mkt!!
Speciellt mina systerystrar!

Marie, Malin och jag!