champagne supernova

EPIC MOMENT! hade våran första lediga dag i söndags, och självklart var vi ju tvugna att fira med lite beer pong på lördagen.. ja lite beer pong slutade i vip avdelning på krogen med champagne och absolut vodka..
men så kan det gå!!



the goal keepers!


köpte den sötaste baileys flaskan!


sen på något vis slutade alltså kvällen med vip, absolut, champagne, och egna servitörer! haha underbart!


MEN jag antar att det är dagen efter man få reda på hur kul festen egentligen var..
överlevde bakfyllan med nöd och näppe tack vare kvällsdoppet i poolen!

STORT OBS! inte mina djungel ben som sticker fram..


det blev alltså ingen härlig första lediga dag.. och idag drog det igång igen! har däremot ingen träning imorrn, bara teori eftersom vi har våran första riktiga match på onsdag! wooo! Grabbarna har sin första match imorrn så ska ta mig dit och kika! Och efter det kommer Daphne hit för en sleepover! Ska dra och kolla på lite lägenheter också, får hoppas vi hittar nånting nice:}

veckans tråk är att min kära Christina ska sluta i laget :( buhu! verkligen en av dom bästa människorna jag har lärt känna här i usa! men hon är ju åtminstone kvar på skolan tack gud! :}

kanske dags för en ny tattoo? tror jag har en plan på vad jag vill göra men än så länge är det secret!

förra årets tattoo gjord på LA ink!




sliced and diced!

jag är verkligen totalt förstörd! förutom tröttheten och träningsverken så är både knäna, benen och låren sönderslitna! idag var jag nog en mm ifrån att se mitt ben i knät eftersom ja, skinnet och det troligtvis ligger kvar på fotbollsplanen! haha näe men fy vad äckligt!

fick iaf order från coach att fara å plocka åt mig lite skyddsutrustning på soccer pro för att åtgärda detta slakteri! Tog med mig min kära Erin och hennes big ass monster truck haha, och började såklart med att köra vilse! Aja mer tid till att snacka skit! Hon berättade förresten att hon brukar fira midsommar här i usa i en liten by där alla svenskar bor?? Haha wtf? Måste sökas upp till nästa år!


Sötnöten Erin! (brockovich} haha


Uhm annars idag har de bara varit träning som vanligt. Morgonträning, sen lunchning med Kelsey, Courtney och Erin, sen träning igen. Hade ju njutit av helgen om det hade varit nån helg, men ack, måste upp 6:30 imorrn eftersom vi såklart har träning.. Och eftersom vi tränar så lite så har vi träning efter de igen..
MEN med stora bokstäver! På söndag är våran första lediga dag!! yaaaay! Vad har vi gjort för att förtjäna detta?? Haha

Dagens quote är
"fotbollsspelare är som öron, man lägger märke till dom som sticker ut"

NU blir det bädden.


Tillbaka!

Har fått klagomål om dålig update så nu gör jag precis som gunde och agneta sjödin och startar om på nytt efter dåliga tittarsiffror!

Anledningen till den dåliga updaten är helt enkelt att jag inte har orkat, vi har träning hela hela dagarna och när man kommer hem är man bara för slut för att göra nåt!

Men iaf så hade vi första matchen i onsdags! Spelade 1-1 mot ett lag jag trodde vi skulle förlora med 6-0 mot så måste säga att vi gjorde det riktigt bra :} Fastnade i bilkö påväg dit så anlände cirka 15 minuter innan matchstart! Och med en grymt stor publik kan jag lova att man var lagomt nervös! Men det gick bara bra! :}

Min sötnöt Christina i den eviga bilkön!


Här är förresten dom nya målvaktströjorna jag fått:







+ en massa annat smått och gott!

Började med att bränna mig så fort jag kom hit! Så nu flagnar jag ju såklart! Jag bjuder på en fräsh flagen bild



wow.
uhm ja vad har annars hänt? har försökt ta lite bilder men det har ju inte gått så bra nej..

här har vi iaf en bild på herrlagets sim träning, haha, en rolig syn kan jag lova!


sen har jag flyttat ut från HUSET och flyttat in med dom andra grabbarna grus! (bara för att jag ville ha pool på gården} haha just kidding! men på söndag ska jag och Daphnee från vattenpolo laget fara å kolla på lite lägenheter, så får vi se om vi hittar nå bra :}

stek stek idag på gården


wilson


imorrn måste allt fixa sig!


CLEARED!

Tack till Dr CHUNG som godkände mig idag, så jag äntligen får spela igen! Tog lite tester och med lite påhitt om att den förra läkaren nog inte förstog vad jag menade, och att jag inte alls har ont i bröstkorgen, så var det ju faktiskt inte så svårt att bli cleared!

Det firar vi med en svensk hejar-ramsa som jag så fint lärt mina små amerikanskor! Här tar Erin högsta ton!

 



Har iaf varit runt i hela Santa clara county idag eftersom jag körde vilse som aldrig förr!! Blev en timma sen till mr chung, och sen blev jag helt lost när jag skulle fara å hämta upp Christina! Så halva dagen spenderades med att köra bil, och resten med att träna i århundradets hetta!!

Spelade på konstgräs så benen är sönderbrända och likaså är mitt face! Flagnar som satan, och det har inte ens gått en vecka!
Fick iaf lite av våra nya träningskläder idag, yaaay:} Imorrn får vi resten, + matchkläderna! Spännande spännande!

Ingen träning imorrn tack gud, bara teori. Man blir så gryyymt trött av att hålla igång hela dagarna! Så ikväll blir det bara lugna gatan, ska ut å käka med grabbarna sen blir det nog bara nån film!

Var en som bad mig att skriva om college processen så jag gör det i ett nytt inlägg:}

New life - New York! näääää, gamla goda californien :}

Jaja för det första kommer alla tänka ÅH GUD VA FUL HENNES NYA BLOGG ÄR! jaaa det är den också!
Men en vacker dag försökte jag mig på att designa min blogg och då blev resultatet typ såhär:



Så nää, nu väntar jag tills nån lycklig stackars människa tar på sig arbetet!  just det.

Anledningen till att jag inte har bloggat sen jag kom hit är att jag aldrig kom på nåt bloggnamn, så detta namn är väl genomtänkt! Jag såg ett blåbär, så då tänkte jag på engelska "blueberry" så då tänkte jag mickeyberry. tänk att det kan va så enkelt ibland!

HUR SOM HAVER! Anlände till mitt nya liv i cali förra tisdagen. Flyttade in hos mina 6 homeboys i huset som vi kallar "HUSET".
- Vars är du? -I huset.
- Vars är festen ikväll? - I huset.
- Vars bor du nu då? - I huset.

här är HUSET




EPIC MOMENT! första bilden på huset nånsin!! tror jag, om inte www.uatillusa.blogg.se hann före!

första dagen spenderade jag och sylle med att storhandla! Vattenspridare, vattenslang, trädgårdshandskar, gräs-frön och blom-frön! Gissa varför? Just det. Jag skulle ta mig an trädgården som mer ser ut som saharas öken fast med död jord!! kratta kratta kratta skotta skotta skotta vattna vattna vattna sopa sopa sopa, så så så, MEN ACK, inget gräs har ännu kommit!!! Därför har jag nu konstaterat att trädgården är sönderfestad! Den är död. Stenad. Finito! Baksidan ser till och med värre ut nu eftersom jag vattnade lite för mycket så det blev lera som spred sig över hela altanen. ooops! Men värt ett försök:}

Blev också ett besök till skolan för att träffa coach! Träffade dock på herrarnas coach så då åkte vi på att packa upp alla jäkla nya kläder.. Ugh!



På fredan blev det en sista passa-på-att-festa-innan-säsongen-börjar-helg. Började med att klubba runt och parta i san francisco!















gillar den döda armen


På löragen vaknade jag upp bakis som ALDRIG förrrrr... Låg i sängen till halv 6 på kvällen då jag tvingade mig upp eftersom det var dags att göra sig iordning för fest igen..

Åkte till ett big ass party nånstans i san fran. Sjukaste. Sjukt stort hus, galet mycket folk, och en DJ ute på gården.
Har dock inte många bilder att bjuda på, men hittade däremot nån video?? haha




En myyyycket intressant kväll måste jag säga! haha
Sista lediga dagen blev de mest bara chill, spelade lite fotboll med grabbarna grus för att förbereda oss inför måndagen!



MÅNDAGEN! Drog alltså det hela igång! FÖRSÄSONGEN! 2 träningar varje dag, känns som man är på träningsläger i en hel livslängd! Började med lite tester, löpning, spänst i längd, spänst i höjd och lite sånt! Började också med att bli solbränd! Men tur är att man har fått tillbaka brännan nu som man flagnade bort efter cypern!

Iaf. Sååå varade inte träningen länge för mig. Efter träningarna hade vi träff med läkarna, tog olika tester och granskade kroppen i princip! Jaaa så råkade jag nämna att jag har haft ont i ryggen ett tag så karln hittade nåt fel med min bröstkorg (som för övrigt har känts som hjärtattacker varje gång jag rör mig på ett visst sätt}. Så PANG icke godkänd! Får alltså inte träna eller spela förrän nån läkare har godkänt mig.
Men imorrn har jag fått tid hos en läkare i San jose så ska rejsa dit och se till att han godkänner mig. Ser inte problemet eftersom de ALDRIG gör ont när jag spelar.

Men det återstår att se! Hoppas verkligen jag blir godkänd eftersom vi har våran första match på söndag. Spelar mot Dominican university of California i San Rafael. Men vi får se imorrn :}

Ja annars är det bara fotboll fotboll fotboll, skolan börjar om exakt en månad. Har börjat adda lite klasser. General psychology och English advanced composition and reading. Får se vad det mer blir för något.
Gjorde iaf engelska placement testet igår och fick högsta poäng och hamnade därmed i högsta gruppen :} Toppen eftersom det är den engelskan jag behöver för att klara min major! 

De va lite KORT om det nya livet overseas!
:}

Välkommen till min nya blogg!